FŐOLDAL   VÁSÁRLÁSI TUDNIVALÓK   REGISZTRÁCIÓ
E-mail cím: Jelszó: KOSÁR 0 db termékDVD Blu-ray 3D Blu-ray Könyv CD Játék


Szatíra
Misztikus
Szkeccsfilm
Ifjúsági
Mesélő CD
Sci-Fi
Mozifilm
Koncert
animációs
Akció
ArtFilm
Egypercesek
Esszé
Kultfilm
Oktatófilm
Gengszterfilm
Bábfilm
Romantikus
Zene
Tévéfilm
Összeg: FtSÖTÉT ANYAG - DARK MATTER

DARK MATTER (2007) - AMERIKAI

Megjelent:2008.09.16
Műfaj: Filmdráma
Rendezte: Shi-Zheng Chen
Szereplők:Ye Liu, Meryl Streep, Aidan Quinn, Sina Amedson, Erick Avari, Blair Brown, Rob Campbell, Dan Christensen, Joe Grifasi, Boris McGiver, Jodi Russell
Gyártó stúdió: SPI
Forgalmazó: Budapest Film
Feliratok: Magyar
Hang: Magyar - Dolby Digital 5.1
Angol - Stereo
Képformátum: 16:9 - 1.85:1
Hossz: 90 perc990 Ft
Liu Xing (Ye Liu), kínai egyetemista a világegyetem eredetét kutatja egy híres amerikai egyetemen a 90-es évek elején. Eleinte minden remekül megy. Sikerül olcsó lakást bérelnie néhány kínai ismerősével, és megismerkedik a helyi teaboltban dolgozó csinos amerikai lánnyal. A tanszékvezető, Jacob Reiser (Aidan Quinn), beveszi Liut a kozmológiával foglalkozó kutatócsoportjába, és úgy tűnik, hogy csak a saját kitartásán múlik, hogy a boldoguljon. Az egyetem gazdag patrónusa, Joanna Silver (Meryl Streep) is felfigyel a szimpatikus diákra. Kimondatlan kötelék szövődik közöttük.
Liu Reiser pártfogoltja lesz, és elkíséri egy neves konferenciára, ahol nagy sikert arat. A „fekete anyagot” tanulmányozza, a világegyetemet alkotó láthatatlan vegyületet, de hamar ráébred, hogy kutatási eredményei megkérdőjelezik Reisel modelljét. Liut inspirálja a tudományos áttörlés lehetősége, de közben nem törődik a figyelmeztetésekkel: nem szabad jótevőjének útjába állnia. A fiú naivan azt hiszi, hogy az amerikai tudomány az elméletek szabad piaca, és a társadalom nyitott kapukkal vár a bevándorlókra.
Hamarosan azonban összeomlik a világ. Visszakényszerítik Reiser hát mögé. Elutasítják a disszertációját, a teaüzletben megismert lány kidobja, a szobatársai pedig állást találnak és elköltöznek. Liu nem akar hazaköltözni a szüleihez, és túl büszke ahhoz, hogy elfogadja Joanna segítségét, így olyanná válik az egyetemen mint egy kísértet. Egyedül marad a meghiúsult álmaival, és egy végső elkeseredésében brutális tettre ragadatja el magáT...

A film megszületését megtörtént események inspirálták, a valóságban Gang Lu fizika szakos végzős hallgató volt az, aki megölte öt diáktársát az iowai egyetemen 1991. nov.1-n, majd öngyilkos lett.

EXTRÁK:

Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Ajánlók
ElőzetesAZ UTOLSÓ SZOLGÁLAT (SONY KLASSZIKUSOK 17.)
DVD
1490 Ft.
AZ AKCIÓCSOPORT
DVD
2990 Ft.
ANGRY BIRDS: A FILM
DVD
3090 Ft.
ÉNEK AZ ESÕBEN - 60 ÉVES JUBILEUMI KIADÁS (BD + DVD) (BLU-RAY)
Bluray
3990 Ft.
AVATAR (3D BD) (BLU-RAY)
Bluray
12990 Ft.
CSALÁDI ÜZELMEK (BLU-RAY)
Bluray
3990 Ft.
MAGYAR RÁDIÓ SZIMFONIK LIVE 2011 (2 DVD)
DVD
990 Ft.
A VÉGZET EREKLYÉI - CSONTVÁROS
DVD
3090 Ft.Speciális ajánlatok


A GLS FUTÁRNAK MÁR BANKKÁRTYÁVAL IS FIZETHET!A GLS FUTÁRNAK MÁR BANKKÁRTYÁVAL IS FIZETHET!A GLS FUTÁRNAK MÁR BANKKÁRTYÁVAL IS FIZETHET!

DVDPlaza.hu webshop
Válogasson több ezer termékünkből. Film, zene, könyv és játék szoftver online rendelés és házhozszállítás.
Copyright © 2012 Hamar-glass Bt. Email:info@dvdplaza.hu, Tel:+36-30-711-5568
A szervert a Sensus Informatika Kft üzemelteti