FŐOLDAL   VÁSÁRLÁSI TUDNIVALÓK   REGISZTRÁCIÓ
E-mail cím: Jelszó: KOSÁR 0 db termékDVD Blu-ray 3D Blu-ray Könyv CD Játék


Opera
kabaré
Filmsorozat
Balett
Szkeccsfilm
Romantikus
Történelmi
Háborús
Filmdráma
Tévéfilm
Humoros
Bírósági
Twinpack
Klasszikus
Vígjáték
Fejlesztő
Kerülj szinkronba!
ArtFilm
Horror
Komolyzene
Összeg: FtÚTTALAN ÚT

INTERSTATE 60 (2002)

Műfaj: Fantasy, Vígjáték
Rendezte: Bob Gale
Szereplők:James Marsden, Gary Oldman, Michael J. Fox, Kurt Russell, Chris Cooper, Christopher Lloyd, Ann-Margret, Amy Smart, Wayne Robson, Paul Brogren, Matthew Edison, Melyssa Ade, John Bourgeois, Roz Michaels, Amy Stewart, Jonathon Whittaker, Mark Lutz
Forgalmazó: Fórum Home Entertainmen
Feliratok: Lengyel, Magyar
Hang: Magyar - Dolby Digital 5.1
Angol - Dolby Digital 5.1
Lengyel - Surround
Képformátum: 16:9 - 1.85:1
Hossz: 115 perc2990 Ft
Mint a legtöbb huszonéves, Neal Oliver számára is több kérdés nyitott a jövőjével kapcsolatban, mint amennyire tudja a választ. Jelentkezzen a jogra, hogy örömet okozzon apjának, vagy kövesse amit a szíve diktál, és legyen festő? Vajon jelenlegi barátnője, Sally az a lány, akihez az életét köti majd, vagy keressen tovább, keresse meg azt a titokzatos nőt, akit álmaiban lát? Vajon valami tényleg nem stimmel nála, amiért nem képes örülni az apjától születésnapjára kapott vörös BMW-nek? Miközben elfújja a gyertyákat a tortáján, azt kívánja, bárcsak tisztán látná a jövőjét és válaszokat kapna a kérdéseire.

Felbukkan egy fura figura, egy bizonyos E. K. (vagyis Egy Kívánság) Grant, és elviszi a fiút egy olyan úttalan útra, amelyet egyetlen térkép sem tüntet fel. Ezen az úton Neal számos különös emberrel találkozik: egy férfival, aki egyszer azt kívánta, bárcsak korlátlan lenne az étvágya és azóta házról házra járva zabál ki mindenkit mindenéből - azt azonban elfelejtette kívánni, hogy élvezze is az evést. Megismerkedik egy lánnyal, aki egész életében a tökéletes szerető után vadászik. Betéved egy városba, ahol mindenki ügyvéd és minden nap mindenki perli a másikat. Útja során gyilkossággal vádolják meg, rendrök üldözik, börtönbe kerül, és végre választ kap néhány kérdésére is...

A Vissza a jövőbe trilógia írójának első rendezése ez a fantáziadús vígjáték, amelyben a klasszikus időutazó-sorozat több szereplője is felbukkan!P.L. TRAVERS : A CSUDÁLATOS MARY POPPINS ( HANGOS KÖNYV CD) (MP3 CD)

2990 Ft.
MENTÕEXPEDÍCIÓ (BLU-RAY)
Bluray
5790 Ft.
PITYKE ÕRMESTER (MTVA KIADÁS)
DVD
990 Ft.
TRÓNOK HARCA - 1-7.ÉVAD (35 DVD)
DVD
23990 Ft.
UTIFILMEK 23. - HORVÁT TENGERPART: DALMÁCIA
DVD
990 Ft.
JULIE KISASSZONY
DVD
1990 Ft.
AZ ÉLET MEGPRÓBÁLTATÁSAI 4.
DVD
990 Ft.
A LEGSÖTÉTEBB ÓRA (3D BD) (BLU-RAY)
Bluray
8490 Ft.Speciális ajánlatok


A GLS FUTÁRNAK MÁR BANKKÁRTYÁVAL IS FIZETHET!A GLS FUTÁRNAK MÁR BANKKÁRTYÁVAL IS FIZETHET!A GLS FUTÁRNAK MÁR BANKKÁRTYÁVAL IS FIZETHET!

DVDPlaza.hu webshop
Válogasson több ezer termékünkből. Film, zene, könyv és játék szoftver online rendelés és házhozszállítás.
Copyright © 2012 Hamar-glass Bt. Email:info@dvdplaza.hu, Tel:+36-30-711-5568
A szervert a Sensus Informatika Kft üzemelteti