FŐOLDAL   VÁSÁRLÁSI TUDNIVALÓK   REGISZTRÁCIÓ
E-mail cím: Jelszó: KOSÁR 0 db termékDVD Blu-ray 3D Blu-ray Könyv CD Játék


Karácsonyi
Kultfilm
Rajzfilm
Romantikus
Ifjúsági
Szatíra
Zene
Hangoskönyv
Stand Up
ArtFilm
Némafilm
Twinpack
Gengszterfilm
Hangulat
Tévéfilm
Vers
Vallási
Mesejáték
Kerülj szinkronba!
Útifilm
Összeg: FtMANSFELD

MANSFELD (2006) - MAGYAR-KANADAI

Megjelent:2006.12.19
Műfaj: Filmdráma
Rendezte: Szilágyi Andor
Szereplők:Fancsikai Péter, Maia Morgenstern, Pindroch Csaba, Eperjes Károly, Blaskó Péter, Seress Zoltán, Nagy Ervin, Dimény Áron, Dér Zsolt, Bán János, Szervét Tibor
Forgalmazó: Hungaricom
Feliratok: Angol
Hang: Magyar - Dolby Digital 5.1
Képformátum: 16:9 - 1.85:1
Hossz: 118 perc990 Ft
1958-at írunk. Öt fiatal, kamasz fiú fényes nappal elköti egy magas rangú tiszt (Szervét Tibor) autóját. A rangidős Blaskira (Pindroch Csaba) felnéznek a többiek: Egei, Bóna, Holecz, Mansfeld (Fancsikai Péter). Mindannyian nagyon fiatalok, szinte gyerekemberek és vakmerőek. A forradalmi lázadás és a hazafiság szellemétől megfertőzve, még két évvel a forradalom leverése után is a felkelés újraélesztéséről, folytatásáról ábrándoznak, ahogyan titkos rövidítésük szól: MUK, vagyis "Márciusban újra kezdjük!". Ábrándjaik gyerekes csínyekkel, kamaszos balhékkal, és apró köztörvényes bűnökkel keverednek. Mansfeld Pétert azonban egy szöktetési terv is hajtja: sógorát akarja a börtönből kiszabadítani. Ezért elrabolnak egy őrségben álló törzsőrmestert (Seress Zoltán), akit - miután kiderül, hogy két kisgyermek apja - szabadon engednek. A fiúkat azonban elfogják, s vizsgálati fogságba kerülnek. Mansfeld Péter a szembesítések, kihallgatások során mindent magára vállal, hogy a már kor szerint büntethető Blaskit és a többi fiút megmentse. Fenyő főhadnagy (Nagy Ervin) és Szautner hadnagy (Dimény Áron) minden alkalommal érzi azt a hihetetlen kitartást, bátorságot és erőt, ami a börtönben megkínzott Mansfeldből árad. A kezdetben kis huligán, hőzöngőként számon tartott banda elfogása "magasabb szempontból" már egy veszélyes ellenforradalmár, Mansfeld Péter ügyévé alakul. Fenyő kételkedése a fiú ilyen fokú bűnösségében Bárányos ezredes (Eperjes Károly) szemében a bizonytalanság jele. Márpedig a bizonytalanság nagyon veszélyes. Ennél talán csak az egész országba ívódott félelem a nagyobb. A háromgyerekes anya, a fodrászként dolgozó Mansfeldné (Maia Morgenstern) kétségbeesetten és kitartóan küzd fia kiszabadításáért. Elszántan keresi azt az ügyvédet, aki megmentheti fiát a börtöntől, vagy még valami annál is rosszabbtól. Végül Mansfeldné egy kijelölt ügyvéddel, Dr. Gárgyánnal (Blaskó Péter) folytatja küzdelmét. Mansfeld Péter közben a lehetőséget kihasználva, egy helyszínelésnél megszökik. Az út azonban, amit számára kijelöltek még nem itt ér véget.

EXTRÁK:

Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Werkfilm
ElőzetesekA VILÁG 80 CSODÁJA 1-2. (2 DVD)
DVD
1890 Ft.
VENOM (4K UHD BD + BD) (BLU-RAY)
Bluray
9790 Ft.
A VÉGZET EREKLYÉI - CSONTVÁROS
DVD
3090 Ft.
A TETOVÁLT LÁNY (2011)
DVD
2290 Ft.
A ZÁTONY
DVD
1290 Ft.
TRANSFORMERS: A KIHALÁS KORA - STEELBOOK (2 BD) (BLU-RAY)
Bluray
10690 Ft.
3 SZÍV
DVD
1990 Ft.
CSUPASZ PISZTOLY 2 1/2 (SZINKRONIZÁLT)
DVD
1950 Ft.Speciális ajánlatok


A GLS FUTÁRNAK MÁR BANKKÁRTYÁVAL IS FIZETHET!A GLS FUTÁRNAK MÁR BANKKÁRTYÁVAL IS FIZETHET!A GLS FUTÁRNAK MÁR BANKKÁRTYÁVAL IS FIZETHET!

DVDPlaza.hu webshop
Válogasson több ezer termékünkből. Film, zene, könyv és játék szoftver online rendelés és házhozszállítás.
Copyright © 2012 Hamar-glass Bt. Email:info@dvdplaza.hu, Tel:+36-30-711-5568
A szervert a Sensus Informatika Kft üzemelteti