FŐOLDAL   VÁSÁRLÁSI TUDNIVALÓK   REGISZTRÁCIÓ
E-mail cím: Jelszó: KOSÁR 0 db termékDVD Blu-ray 3D Blu-ray Könyv CD Játék


Zenés
Animáció
Kerülj szinkronba!
Dokumentumfilm
Ismeretterjesztő
Musical
Hangoskönyv
Maffiafilm
Szatíra
Hangulat
Ismeretterjesztő film
Filmzene CD
Mesélő CD
Szkeccsfilm
Fitness
Vallási
Bűnügyi
Kultfilm
Müvészfilm
Road-movie
Összeg: FtMANSFELD

MANSFELD (2006) - MAGYAR-KANADAI

Megjelent:2006.12.19
Műfaj: Filmdráma
Rendezte: Szilágyi Andor
Szereplők:Fancsikai Péter, Maia Morgenstern, Pindroch Csaba, Eperjes Károly, Blaskó Péter, Seress Zoltán, Nagy Ervin, Dimény Áron, Dér Zsolt, Bán János, Szervét Tibor
Forgalmazó: Hungaricom
Feliratok: Angol
Hang: Magyar - Dolby Digital 5.1
Képformátum: 16:9 - 1.85:1
Hossz: 118 perc990 Ft
1958-at írunk. Öt fiatal, kamasz fiú fényes nappal elköti egy magas rangú tiszt (Szervét Tibor) autóját. A rangidős Blaskira (Pindroch Csaba) felnéznek a többiek: Egei, Bóna, Holecz, Mansfeld (Fancsikai Péter). Mindannyian nagyon fiatalok, szinte gyerekemberek és vakmerőek. A forradalmi lázadás és a hazafiság szellemétől megfertőzve, még két évvel a forradalom leverése után is a felkelés újraélesztéséről, folytatásáról ábrándoznak, ahogyan titkos rövidítésük szól: MUK, vagyis "Márciusban újra kezdjük!". Ábrándjaik gyerekes csínyekkel, kamaszos balhékkal, és apró köztörvényes bűnökkel keverednek. Mansfeld Pétert azonban egy szöktetési terv is hajtja: sógorát akarja a börtönből kiszabadítani. Ezért elrabolnak egy őrségben álló törzsőrmestert (Seress Zoltán), akit - miután kiderül, hogy két kisgyermek apja - szabadon engednek. A fiúkat azonban elfogják, s vizsgálati fogságba kerülnek. Mansfeld Péter a szembesítések, kihallgatások során mindent magára vállal, hogy a már kor szerint büntethető Blaskit és a többi fiút megmentse. Fenyő főhadnagy (Nagy Ervin) és Szautner hadnagy (Dimény Áron) minden alkalommal érzi azt a hihetetlen kitartást, bátorságot és erőt, ami a börtönben megkínzott Mansfeldből árad. A kezdetben kis huligán, hőzöngőként számon tartott banda elfogása "magasabb szempontból" már egy veszélyes ellenforradalmár, Mansfeld Péter ügyévé alakul. Fenyő kételkedése a fiú ilyen fokú bűnösségében Bárányos ezredes (Eperjes Károly) szemében a bizonytalanság jele. Márpedig a bizonytalanság nagyon veszélyes. Ennél talán csak az egész országba ívódott félelem a nagyobb. A háromgyerekes anya, a fodrászként dolgozó Mansfeldné (Maia Morgenstern) kétségbeesetten és kitartóan küzd fia kiszabadításáért. Elszántan keresi azt az ügyvédet, aki megmentheti fiát a börtöntől, vagy még valami annál is rosszabbtól. Végül Mansfeldné egy kijelölt ügyvéddel, Dr. Gárgyánnal (Blaskó Péter) folytatja küzdelmét. Mansfeld Péter közben a lehetőséget kihasználva, egy helyszínelésnél megszökik. Az út azonban, amit számára kijelöltek még nem itt ér véget.

EXTRÁK:

Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Werkfilm
ElőzetesekA KEZELÉS
DVD
3090 Ft.
A GYILKOS CSÓKJA
DVD
2990 Ft.
A MAGÁNYOS ZSARU (MIRAX KIADÁS)
DVD
990 Ft.
SZERELMES NÕVÉREK
DVD
1990 Ft.
MENEKÜLÉS NEW YORKBÓL (BLU-RAY)
Bluray
5790 Ft.
V MINT VÉRBOSSZÚ - LIMITÁLT, FÉMDOBOZOS VÁLTOZAT (BLU-RAY)
Bluray
4890 Ft.
A CÉLSZEMÉLY - 1.ÉVAD (6 DVD)
DVD
7790 Ft.
DIE HARD - A TELJES GYÛJTEMÉNY (6 DVD)
DVD
5990 Ft.Speciális ajánlatok


A GLS FUTÁRNAK MÁR BANKKÁRTYÁVAL IS FIZETHET!A GLS FUTÁRNAK MÁR BANKKÁRTYÁVAL IS FIZETHET!A GLS FUTÁRNAK MÁR BANKKÁRTYÁVAL IS FIZETHET!

DVDPlaza.hu webshop
Válogasson több ezer termékünkből. Film, zene, könyv és játék szoftver online rendelés és házhozszállítás.
Copyright © 2012 Hamar-glass Bt. Email:info@dvdplaza.hu, Tel:+36-30-711-5568
A szervert a Sensus Informatika Kft üzemelteti